En rigtige tømre i København og Nordsjælland

Det er for mig utrolig vigtig at man får fat på en dygtig og professionel tømre når man skal hav udført  noget tømre arbejde , om det så er renovering af et gammelt hus eller ny byg.

Jeg var på udkig efter en dygtig tømrer i København

Jeg har været ude og se om jeg kunne finde en dygtig tømrer i Købehavn, det lykkes mig at finde en dygtig og kompetent tømrer, der udføre tømrerarbejdede i hele København.

DE arbejder faktisk på hele Nordsjælland, det pågældende tømmerfirma som jeg skriver om her, hedder Felix Wolff A/S, det er et tømrerfirma der udføre alle former for tømrerarbejdede alt lige fra små og store projekter i København og på hele Nordsjælland.

Jeg Googlede efter tømrer

Vi gik ind på Google og søgte efter Tømrer i København og der var det jeg så Felix Wolff A/S flotte og velinformerende hjemmeside, jeg kontaktede dem, og kom til at snakke med en meget venlig og sød dame som hurtig viderestillede mig til tømrermesteren ham selv.
Vi fik en god snak hvor jeg beskrev hvilken opgave jeg ønskede et uforpligtende tilbud til.
Vi aftalte at han skulle komme forbi og give et uforpligtende tilbud på vore renoverings projekt.

Tømrer

Der gik 3 dage så fik jeg et velformuleret tilbud fra ham, jeg må indrømme at jeg var ude på en af de populære sider der reklamere med at de inden for 24 timer kan finde 3 uforpligtende tilbud til mig.

Det havde jeg ikke behøvet for Felix Wolff A/S var klart dem der leverede det bedste og ikke mindste velbeskrevet tilbud, så jeg var ikke 1 sekund i tvivl der jeg skulle vælge tømrer det blev selvfølgelig tømrer Felix Wolff A/S Ffe.

Vi benyttede en samme tømre Nordsjælland

Jeg har efterfølgende benyttet mig af den samme tømrer på Nordsjælland.
Vi har et sommer hus på Nordsjælland som virkelige tænkte til et nyt tag og hvad der dertil følger.
Vi skulle have helt nyt tag og nye spær, vi var i tvivl om hvilken tagtype vi skule vælge, det eksisterende tag var et eternittag der desværre var begyndt at smuldre.
I samråd med Felix Wolff A/S blev vi enig om at det skulle være et tagpas tag med lister.
Felix Wolff A/Sstod for hele entreprisen de havde en dygtig tagdækker som skulle på svejse tagpappen og deres engen tømre stod for pålægning af douglasplader, tagrender og hvad der nu ellers skal til for at få et nyt tag.

Se deres tømrerlærling til svendeprøve her under:

Jeg vil anbefale jer følgende tømrer På Nordsjælland

Konklusion er at hvis du skal bruger tømrer Nordsjælland vil jeg stærkt anbefale dig at gøre brug af Felix Byg A/S de vil med garanti ikke skuffe dig på nogen punkter.

Tømrerarbejde i topklasse

Jeg vil uden at blinke give den 10 ud af 10 stjerne.
Det var en fornøjelse at have dem til at arbejde for mig, sød og dygtige håndværkere fra start til slut.
Tak til en dygtig tømrer Nordsjælland.