Let hjemmeside til tømrer

At lave en hjemmeside kan godt virke svært og uoverskugeligt når man skal igang som tømrer.

De fleste tømrermestre hyrer derfor et professionelt bureau som kan hjælpe igang med alle tingene, herunder hjælpe igang med at få oprettet hjemmesiden korrekt første gang.

Der er en række ting man kan gøre selv, som gør at det ikke nødvendigvis bliver dyrt at komme igang med at lave sin hjemmeside.

Elementor

Elementor er et Website Builder værktøj der bruges til at designe hjemmesider i. De fleste der kan bruge Word, kan også finde ud af Elementor. På den måde kan du som tømrermester selv være med til at skrive teksterne på hjemmesiden og få lige netop dit udtryk frem.

Elementor er gratis at installere som et plugin til WordPress. Det betyder også du ikke får et ekstra årligt gebyr for at bruge det.

Hurtig hjemmeside

Når du skal igang, så er det vigtigt du siger at du vil have din hjemmeside fungerer hurtigt. hvis det tager mere end 1.5 sekundt (ja kun 1.5 sekundt) at loade en hjemmeside, så er 50% af forbrugerne væk. Den del er særdeles kritisk.

Du skal derfor have en udbyder som kan give dig høj hastighed. Her må det gerne være uden at blive for dyrt. Der er lidt forskellige muligheder her. De fleste koster 300 til 500 kroner om måneden. Men vi har i Danmark fået en ny udbyder af Managed WordPress Hosting som koster ca 100 kroner.

De hedder GMEngine og er fra Albertslund.

Du opretter dig på deres hjemmeside, og er så igang efter ganske få timer. Det er endda med både hjemmeside og domænenavn.

GMEngine logo

Valg af domænenavn

Det er vigtigt du overvejer hvad dit domænenavn skal være. Det skal være noget som dine kunder kan huske, og det skal være let at udtale. Google laver en masse SEO baseret på dit domænenavn. Blandt andet er det en god ide at have tømrer i domænet, hvis du en en tømrermester.

Vi håber du fik lidt ud af vores gode råd til dig som ny tømmermester.