Dejlig betjening hos et flyttefirma i København

Eftersom jeg i marts 2015 blev skilt fra min mand, skulle jeg fremover vænne mig til en tilværelse som enlig mor med 2 små børn, på henholdsvis 3 og 6 år.

To skønne drenge. Jeg skulle flytte fra København til Århus centrum, hvilket var en stor omvæltning for mig, eftersom jeg i København boede på i byen, og nu fremover skulle vænne mig til at leve på landet.

Jeg søgte frem og tilbage på flyttefirmaer i København, og her faldt valget på dette flyttefirma i København , vi ringede frem og tilbage sammen, og fandt hurtigt ud af en dato.

Kontakt det her flyttefirma i KBH

Eftersom jeg trodsalt er en kvinde og ikke har de store muskler var det en uoverskuelig opgave at skulle flytte rundt på sofaen, min skænk osv.

Der var mange store ting i huset som jeg skulle have flyttet med mig, og derfor ikke den nemmeste opgave at gå i gang med en flytning selv. Derfor valgte jeg at hyre netop dette flyttefirma i København http://nemtrans.dk/flyttefirma-kobenhavn du kan selv kontakte dem og høre hvilke flyttepriser dom de kan tilbyde dig.

Kontakt dem her:

Nem Trans

John Tranums alle 9 st.tv 2770 Kastrup
TLF +45 22767806

Den flyttemand i København skal du vælge

Det var en rigtig godt oplevelse jeg havde men flyttefirmaet Nem Trans og det ønsker jeg også at andres skal have, for jeg ved fra tidligere hvor stressende og krævende det kan være at skulle flytte til et nyt hjem.

En professionel flyttemand det er virkelig pengene værd hvis du spørg mig.

Skulle jeg stå i den situation at skulle flytte igen så ville jeg med 100% sikkerhed vælge at benytte et professionel flyttefirma da det bare gør det hele så meget nemmere og når man bore på 4 salg så er det bare så meget nemmere hvis det flyttefirma man vælger også har en flyttelift og det har Nem trans altså også.