Elektriker og låsesmede kan sikre dit hjem

Norh Entreprise København sikrer hjem

I 2017 blev der begået cirka 1700 indbrud i de Storkøbenhavnske hjem. Dermed var København kommune en af de kommuner med mest indbrud efter Århus kommune. Den høje antal indbrud kræver sandsyneligt at du selv gør en indsats for at sikre dit hjem. Det er aldrig muligt at sikre dit hjem fuldstændigt. Men der er meget du kan gøre og er flere initiativer du kan tage, der mindsker risikoen for indbrud væsentligt udan at det skal blive grimt. Læs mere om dem herunder.

Lad Norh låsesmed og Norh autoriserede elektriker København sikre dit hjem
Et godt sted at starte er med boligens låse og eventuelt et alarm. Der stilles generelt ikke krav til låsenes alder, type og mærke enligt lov. Men for at din forsikring dækker eventuelle indbrud. Når uheldet sket skal huset være forsvarligt lukket og låst. Ejer du særlige nogle værdier, bør du være opmærksom på, at forsikringen muligvis stiller ekstra specielle krav til låse og alarm.

Da nogle låse er bare nemmere at lirke eller bore op for en tyv. Derfor anbefaler forsikringsselskaberne, at man får vurderet sine låses sikkerhedsniveau af en låsesmed eller sikkerhedtekniker. Og i den forbindelse kan du med fordel kontakte Norh. Norh er sikringselskab i Danmark og i Stor København. Der består af et erfarent team af autoriserede, faglærte medarbejdere, som står til rådighed, når det passer dig. Deres låsesmed og sikringtekniker vurderer, hvorvidt dine låse er sikre. Og om de tiltfredstilende sikre mod tyvere. Hvis det nu ikke er tilfældet, udskiftes de til en sikrere lås af højeste kvalitet. Så at du kan være sikker på at du nu er sikret. Specielt i forhold til forsikring.Du finder kontakt info på deres hjemmesider. De har bland andet afdelinger på AmagerFrederiksbergNørrebro og Østerbro.

låse eller overvågning
låse eller overvågning maler eller tømrer